GDPR

• Celkový výkon: 2 128,48 MWe
  • Výroba elektřiny: 2 244 194,8 MWh
  • Podíl OZE: 12,97 %

Souhlasím s tím, aby společnost Solární asociace spolek, IČ: 22829181, se sídlem Drtinova 557/10, 150 00 Praha 5, zapsaný v rejstříku spolků vedeného Městským soudem v Praze oddíl L, složka 20824 („Správce“) zpracovávala mé osobní údaje a to za účelem vedení seznamu svých členů, zasílání informací o dění ve spolku a odvětví energetiky.

Současně s tím poskytuji k výše uvedeným účelům, své výše uvedené osobní údaje (dále jen „údaje“) a poskytuji Správci svůj výslovný souhlas s tím, aby tyto údaje shromažďoval, zpracovával a ukládal v souladu s právními předpisy na ochranu osobních údajů.

Současně beru na vědomí, že:

• Účelem zpracování je vedení seznamu členů spolku a zasílání informací o dění ve spolku a odvětví energetiky.
  • Správcem údajů je Solární asociace spolek, IČ: 22829181, se sídlem Drtinova 557/10, 150 00 Praha 5, zapsaný v rejstříku spolků vedeného Městským soudem v Praze oddíl L, složka 20824
  • Zpracovány budou údaje v rozsahu: jméno a příjmení; datum narození; poštovní adresa; informace o kontaktní osobě: jméno a příjmení číslo mobilního telefonu a emailová adresa, email
  • Mé osobní údaje nebudou předávaný třetím stranám, a také nebudou předávaný do zahraničí.
  • Doba zpracování pro tyto účely je určená dobou Vašeho členství.

S výše uvedeným zpracováním uděluji svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní údaje Správce:

Dále beru na vědomí, že mám právo:

• vzít svůj souhlas kdykoliv zpět,
  • požadovat po správci přístup ke svým osobním údajům, které jsou pracovávány,
  • opravu nebo výmaz mých osobních údajů,
  • omezení zpracování,
  • přenositelnost údajů
  • podat námitku u správce
  • podat stížnost u dozorového úřadu - Úřad pro ochranu osobních údajů,
  • požadovat výmaz mých osobních údajů,